Welkom bij pco advies

PCO kan u volledig of gedeeltelijk ontzorgen op alle gebieden van projectbeheersing. Ons track record laat een scala aan grote complexe projecten zien waaronder een drietal megaprojecten waar PCO actief en in eindverantwoordelijke managementposities bij betrokken was. Vanuit deze achtergrond en ervaring adviseren wij onze opdrachtgevers bij uiteenlopende vraagstukken. Onze mensen onderscheiden zich door een hoge mate van professionaliteit en werken met aandacht en betrokkenheid.

Of het gaat om grote of kleine projecten; wij voeren o.a. evaluaties uit op uw projectbeheersing, zetten projectbureaus op en adviseren uw medewerkers bij specifieke vraagstukken.

PCO beoordeelt uw projectcontrolfunctie of versterkt uw team bij grote tenders en aanbestedingen.

Senior adviseurs van PCO hebben ruime ervaring in directiefuncties en als toezichthouder bij corporaties. Toonaangevend en succesvol.

PCO kent de sector en spreekt uw taal. Wij leveren onze diensten desgewenst tegen vaste prijzen en heldere condities. Flexibel en op tijd.

Blog

  • Hoe breng je bouwprojecten under control? (Projectcontrol 1)

    In een drieluik zetten Eric Kemperman en Dick van Ommen uiteen hoe je bouwprojecten 'under control' brengt. Lees hier het eerste deel.10 jan 2019

  • 8 RPC-gediplomeerde projectcontrollers Bij VolkerWessels Infra!

    VolkerWessels Infra en PCO Kennis zijn trots op de RPC-diplomering van 8 projectcontrollers! Op woensdagmiddag 21 november ontvingen maar liefst 8 projectcontrollers het diploma: Registered Project Controller (RPC). Een mooie prestatie na 1 ½ jaar hard werken. Tijdens de diploma-uitreiking werd uitgebreid stilgestaan bij de verschillende afstudeeronderwerpen en het geleerde in de opleiding. 27 nov 2018

lees ons hele blog