Terug

Alex Gijzenberg - HZPC

Alex Gijzenberg - HZPC

Alex Gijzenberg, Business Controller bij HZPCGedurende het voorjaar van 2017 heb ik de Opleiding Project Control bij PCO Kennis gevolgd. Omdat voor de organisatie waarin ik werk projectmatig werken relatief nieuw is en voor mijzelf helemaal, zocht ik naar meer theoretische en praktische achtergronden inzake project control om meer grip te krijgen op de beheersing van onze projecten.

Door de insteek van de cursus, waarbij theoretische concepten werden aangevuld met praktische aspecten en toepassingen, kreeg ik bruikbare handvatten aangereikt. Deze handvatten kan ik daadwerkelijk in de praktijk gebruiken en heb ik ook reeds gebruikt. De verscheidenheid aan invalshoeken van project control (van mensenkant tot financiële aspecten, etc) leiden tot een breed inzicht in het vakgebied.

Leuk en interessant aspect is dat er zeker de ruimte is om deze verschillende aspecten te bediscussiëren met de medestudenten en de docent. Kortom, een waardevolle toevoeging in de beheersing van grotere en kleinere projecten.

Terug

Meer blogs

lees ons hele blog