Terug

Lieven Delaere - Sabic (a.i.)

Lieven Delaere - Sabic (a.i.)

Lieven Delaere | Project Controller a.i. bij Sabic

Eind 2017 heb ik deelgenomen aan de opleiding Project Control. Ik ben werkzaam als (interim) Project/Cost Controller bij Yacht. Met mijn financiële achtergrond wilde ik kijken hoe ik meer grip kon krijgen op projecten.

Tijdens deze praktijkgerichte opleiding passeert een breed kader van project control onderwerpen de revue. Waarbij onder andere aandacht is voor het financiële kader maar ook het menselijke aspect en contracting. De lessen worden gegeven door vakbekwame docenten die voldoende kennis hebben van de dagelijkse praktijk. Gedurende de opleiding wordt theorie met praktijkvoorbeelden verhelderd en is er de nodige interactie tussen de deelnemers. Hierdoor worden handvaten verkregen voor het sturen en beheersen van projecten.

Na het volgen van deze opleiding heb ik meer kennis verkregen om de theorie aan de praktijk te koppelen, zodat ik projecten nog beter kan monitoren. Daarnaast geeft de diversiteit aan onderwerpen een beter inzicht in het vakgebied van project control en de aspecten die hierin een rol spelen en eventueel beïnvloeden zijn. Deze praktijkgerichte opleiding is voor projectleden en in het bijzonder project controllers aan te bevelen.

Terug

Meer blogs

lees ons hele blog